Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Chauffeur Limburg

Chauffeur Limburg

Als jij op de weg zitten helemaal geweldig vindt, is een baan als chauffeur in Limburg je helemaal op het lijf geschreven! Bij Transflexion wordt altijd gezocht naar chauffeurs in Limburg die hun enthousiasme helemaal in hun werk storten. Spreken we jou daarmee aan? Dan komen we graag met je in contact.

3 redenen waarom chauffeurs van Flexion worden gevraagd door opdrachtgevers in Limburg

Een kantoorbaan van 9 tot 5 zie jij niet zitten. Je bent sowieso geen binnenmens. Je wordt enthousiast van de eigenschappen die worden gevraagd van onze chauffeurs in Limburg. Herken jij jezelf in deze eigenschappen?

  • Flexibiliteit;
  • De wil om te (blijven) leren;
    Een opleiding tot chauffeur, het behalen van nieuwe certificaten, nascholing. Jij zuigt praktische kennis op als een spons!
  • Afwisselende werkomgevingen;
    Je wilt geprikkeld worden, iedere dag weer iets nieuws meemaken.

Er worden altijd goede chauffeurs gezocht door onze klanten in Limburg dus je verveelt je nooit!

Welke vacature spreekt jou aan?

Transflexion heeft een groot vacaturebestand waarin jij je ideale baan vindt. Neem eens een kijkje in het overzicht. Welke opdracht spreekt jou het meeste aan? Zie jij jezelf werken als internationale vrachtwagenchauffeur? Of word je liever dichter bij huis in Limburg gevraagd voor een baan als chauffeur? Doe je graag verschillende opdrachten voor diverse klanten in Limburg en daarbuiten, of reageer je liever op een functie waarin wordt gezocht naar een vaste chauffeur? Geef het aan en we gaan op zoek naar een baan die bij jou past!

Wat we van jou vragen

In de eerste plaats hebben we jouw enthousiasme nodig! Je bent bereid om alles te leren over het mooie vak van chauffeur en je bent actief in het behalen van de certificaten die worden gevraagd door onze opdrachtgevers in Limburg. We zoeken ook de wil om te presteren en samen met ons iedere opdrachtgever laaiend enthousiast te maken over onze diensten.

Bellen wij jou wanneer er een chauffeur wordt gevraagd in Limburg?

Ben jij de chauffeur waar we naar gezocht hebben en woon je in (de buurt van) Limburg? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in bij Transflexion. Heb je nog geen rijbewijs? Geen probleem! We leiden je op tot echte king of the road zodat jij iedere rit tot een goed, en vooral veilig, einde brengt! Ben je zo nieuwsgierig geworden dat je niet langer kan wachten? Bel ons dan op telefoonnummer +31 (0) 475 416000 en vraag alvast extra informatie aan.

Neem contact op