Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Chauffeurs gezocht Limburg

Chauffeurs gezocht Limburg

In diverse sectoren worden bij Transflexion nog chauffeurs gezocht die woonachtig zijn in Limburg! De transportsector is altijd in beweging en daar springen we bij Transflexion als uitzendbureau voor chauffeurs graag op in. Wij bieden bedrijven de kans om te groeien en om nieuw, flexibel personeel te vinden. Chauffeurs doen bij ons verschillende ervaringen op met ritten, werkzaamheden en bestemmingen. Altijd al willen werken voor verschillende transportbedrijven om er achter te komen waar jouw passie ligt? Schrijf je dan direct in bij Transflexion!

Chauffeurs gezocht in de regio Limburg!

Op het moment worden bij Transflexion nog diverse chauffeurs gezocht voor een groot aantal bedrijven in Limburg. Wij bieden je verschillende ritten, tijden en werkzaamheden aan waardoor er voor elke chauffeur bij ons wel een passende job te vinden is. Heb je een leuke baan gezien maar ben je nog geen chauffeur? Bekijk dan de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding tot chauffeur bij Transflexion om vervolgens in te stromen in één van onze openstaande functies.

Transflexion

Bij Transflexion hebben we jarenlange ervaring met koppelen van opdrachtgevers en de chauffeurs die worden gezocht in de regio Limburg. Onze planners en opleiders hebben ruime ervaring in de transportbranche en weten precies welke werkervaring voor een chauffeur belangrijk is om aan de slag te kunnen. Meer weten? Bel ons dan op +31 (0) 475 416000 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op