Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/transflexion.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Internationaal chauffeur gezocht Limburg

Internationaal chauffeur gezocht Limburg

Ervaren internationaal chauffeur gezocht in Limburg bij Transflexion uitzendbureau. Onze planners en adviseurs hebben jarenlange ervaring in de transportsector en de uitzendbranche. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor bedrijven en chauffeurs in de provincie Limburg. Wij weten precies waar u als bedrijf behoefte aan heeft en welke chauffeurs het beste binnen uw profiel passen voor optimaal resultaat en een fijne samenwerking. Vertrouw op ons want ook juridisch is alles bij ons goed geregeld.

Internationaal chauffeur gezocht in Limburg

Er wordt bij Transflexion continu naar een ervaren chauffeur gezocht die internationaal wilt rijden voor een klant in Limburg. Wij zoeken chauffeurs die van afwisseling houden en openstaan voor nieuwe dingen, maar ook graag hard werken en met integriteit een vracht afleveren. De ritten voor deze klant zullen voornamelijk internationaal van karakter zijn waardoor de werktijden erg variëren en je langer van huis zult zijn. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je ervaring op doen op internationaal gebied? Dan is deze baan voor jou gemaakt!

Inschrijven

Heb je de vacature waarin naar een internationaal chauffeur in Limburg gezocht wordt gezien en heb je interesse? Schrijf je dan direct online in om tot de selectieprocedure toe te treden. Je wordt vanaf nu dan tevens op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures. Meer weten? Bel naar +31 (0) 475 416000 of stuur ons even een e-mail.

Neem contact op