Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Internationaal chauffeur Limburg

Internationaal chauffeur Limburg

Ben jij de internationaal chauffeur die we zoeken bij Transflexion in Limburg? Door de jarenlange ervaring van onze planners en adviseurs zorgen wij ervoor dat jij het juiste gevoel krijgt bij jouw functie. Expertise, kwaliteit en betrokkenheid vinden wij als in de transportbranche zeer belangrijk. Dit dragen wij uit en dit willen wij jou laten ervaren!

Internationaal chauffeur gezocht in Limburg

Momenteel staat er een functie open voor een internationaal chauffeur bij Transflexion in Limburg. Hierbij zijn wij op zoek naar enthousiaste, hardwerkende nieuwe medewerkers voor een klant in Limburg. Wij zoeken chauffeurs die op zoek zijn naar afwisseling en die openstaan voor nieuwe ervaringen, kortom je moet flexibel zijn. Jij zal vooral als internationaal chauffeur opereren voor onze opdrachtgevers in Limburg. Door het internationale karakter zijn je werktijden erg veranderlijk en het kan voorkomen dat je voor langere tijd van huis bent. Klinken deze woorden als een uitdaging voor jou? Wil jij er als internationaal chauffeur op uit gaan voor onze opdrachtgevers in Limburg? Dan hopen wij snel eens kennis met je te mogen maken.

Heb je interesse? Schrijf je bij ons in

Je hebt de vacature van internationaal chauffeur bekeken voor in Limburg. Als het je heeft aangesproken kan je, je direct inschrijven om tot de selectieprocedure toe te treden. Daarnaast word je vanaf dat moment op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures binnen de transportbranche. Heb je andere vragen of wil je meer weten? Je bent altijd vrij om te bellen naar het nummer +31 (0) 475 416000 of stuur ons even een e-mail, dat kan natuurlijk ook.

Neem contact op