Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/transflexion.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Nascholing chauffeur Limburg

Nascholing chauffeur Limburg

Nascholing als chauffeur volg je in Limburg natuurlijk bij Transflexion! Wij zijn al vele jaren hét uitzendbureau in Limburg als het gaat om banen in de transportsector. Naast een divers personeelsbestand hebben we tevens de nodige opleidingen in huis om ons personeel op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. En om u als bedrijf een ervaren en geschikte chauffeur te garanderen. Benieuwd wat we voor het bedrijf of voor jou als werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Nascholing chauffeur in regio Limburg

Sinds enkele jaren is nascholing voor een chauffeur in de regio Limburg eens in de 5 jaar verplicht. Op deze manier behoud je je rijbevoegdheid voor vrachtwagens, waardoor je met een gerust hart door kunt blijven werken of solliciteren. Bij Transflexion bieden we iedere chauffeur de mogelijkheid dit code 95 certificaat te behalen in ons eigen opleidingscentrum. Daarna helpen we je bij het zoeken van werk in de transportsector!

Meer weten?

Wil je meer weten over de verplichte nascholing als chauffeur in de regio Limburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Voor actuele vacatures en het inschrijven voor een cursus kun je ook altijd bellen naar +31 (0) 475 416000 of stuur ons eenvoudig een e-mail.

Neem contact op