Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Nascholing chauffeur Limburg

Nascholing voor een chauffeur in Limburg

Nascholing als chauffeur volg je natuurlijk bij Transflexion in Echt, provincie Limburg. Wij zijn al vele jaren hét uitzendbureau in Limburg als het gaat om banen in de transportsector. Naast een divers personeelsbestand hebben we tevens de nodige opleidingen in huis om ons personeel op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Ook garanderen we zo dat onze opdrachtgevers op een ervaren en geschikte chauffeur kunnen rekenen. Ben je benieuwd wat we voor je bedrijf of voor jou als werkzoekende kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Ontdek onze nascholing voor je werk als chauffeur in regio Limburg

Sinds enkele jaren is nascholing voor een chauffeur in de regio Limburg iedere vijf jaar verplicht. Op deze manier behoud je je rijbevoegdheid voor vrachtwagens en blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de transportwereld. Zo kun je met een gerust hart door blijven werken of solliciteren. Bij Transflexion in Echt bieden we iedereen de mogelijkheid dit code-95-certificaat voor chauffeurs te behalen in ons eigen opleidingscentrum. Daarna helpen we je bij het zoeken van werk in de transportsector. Ontdek de mogelijkheden voor onze opleidingen voor de transportsector zelf!

Schrijf je in voor een opleiding of nascholing!

Wil je meer weten over de verplichte nascholing als chauffeur in regio Limburg? Neem dan vrijblijvend contact op met onze locatie in Echt voor meer informatie. Voor actuele vacatures en het inschrijven voor een cursus kun je ook altijd bellen naar +31 (0) 475 416000 of een e-mail sturen naar info@transflexion.nl. Wij beantwoorden graag je vragen!

Neem contact op