Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Opleiding transport Limburg

Een opleiding in de transport in Limburg

Een opleiding tot medewerker in de transport volg je bij Transflexion in Echt, Limburg! Wij zijn al vele jaren hét uitzendbureau in de regio en bieden diverse opleidingen in de transport aan om bedrijven te helpen aan gekwalificeerd en ervaren personeel in provincie Limburg. Al onze chauffeurs zijn dan ook flexibel inzetbaar voor uitzending, waardoor er voor elk transport en iedere lading het juiste personeel beschikbaar is. Kom kennis maken en ontdek onze diverse opleidingsmogelijkheden!

Een opleiding in de transport volgen bij een specialist in Limburg

Naast een breed vacatureaanbod in de transport bieden we je bij Transflexion in Echt, Limburg, ook de mogelijkheid om diverse opleidingen en certificaten te behalen. De opleidingen bestaan uit een praktijk- en theoriegedeelte om jou als aankomend chauffeur optimaal voor te bereiden. Wij verzorgen de opleiding voor de transport altijd in ons trainingscentrum in Limburg, waar je alle vaardigheden en kennis opdoet om voor verschillende klussen en opdrachtgevers te worden ingezet. Je kunt bij ons terecht voor de volgende cursussen:

Alle opleidingen in de transport van ons bedrijf in Limburg voldoen aan de actuele wetgeving en richtlijnen en zijn algemeen erkend.

Schrijf je in

Als chauffeur kun je altijd van ons op aan wanneer het gaat om een goede opleiding voor transport in de buurt van Limburg. Wil je meer weten over onze certificeringen? Of wil je meer informatie over de inschrijving voor opleidingen in de transport bij ons uitzendbureau in Limburg? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 475 416000 of info@transflexion.nl. We beantwoorden graag al je vragen!

Neem contact op