Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/transflexion.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Opleiding transport Limburg

Opleiding transport Limburg

Een opleiding tot transport medewerkers volg je bij Transflexion in Limburg! Wij bieden al vele jaren diverse opleidingen in de transportsector aan om bedrijven te kunnen helpen aan gekwalificeerd en ervaren personeel. Al onze chauffeurs zijn dan ook flexibel inzetbaar voor uitzending, waardoor er voor elk transport en iedere lading de juiste chauffeur beschikbaar is. Kom kennis maken met onze medewerkers om de mogelijkheden te bekijken en zet vandaag nog een vacature online!

Opleiding transport volgen bij Transflexion in Limburg

Naast een breed vacatureaanbod in de transportsector bieden we je bij Transflexion ook de mogelijkheid om diverse opleidingen en certificaten op het gebied van transport te behalen. Wij verzorgen de opleiding transport altijd in ons trainingscentrum in Limburg waardoor we precies weten welke kennis en ervaring je als chauffeur meekrijgt tijdens de cursussen. De opleidingen bestaan uit een praktijk- en theoriegedeelte om jou als aankomend chauffeur optimaal voor te bereiden!

Certificering

Het opleidingsinstituut van Transflexion is in het bezit van de juiste certificeringen om de kwaliteit van haar dienstverlening te kunnen garanderen. Als chauffeur kun je dan ook altijd van ons op aan wanneer het gaat om een goede opleiding voor transport in de buurt van Limburg en als bedrijf kunnen we iedereen een goede chauffeur garanderen. Meer weten over onze certificeringen? Bel dan naar +31 (0) 475 416000 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op