Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Opleiding vrachtwagenchauffeur Limburg

Opleiding vrachtwagenchauffeur Limburg

Transflexion biedt je een erkende opleiding tot vrachtwagenchauffeur aan in Limburg met hoge baanzekerheid! Al vele jaren zijn wij een betrouwbare en zeer gewaardeerde partner voor bedrijven en personeel in de transportsector. De unieke combinatie van uitzenden en opleiden zorgt ervoor dat we altijd de juiste balans kunnen vinden tussen vraag en aanbod. Bedrijven bieden we de gelegenheid om te groeien en een flexibel personeelsbestand op te bouwen. Als medewerker kun je bij ons altijd rekenen op verschillende vacatures en kansen om ervaring op te doen.

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur in Limburg

Transflexion biedt iedereen de mogelijkheid een opleiding tot vrachtwagenchauffeur te volgen in de provincie Limburg. In ons opleidingscentrum kun je terecht voor een opleiding voor het vrachtwagenrijbewijs, het behalen van een rijbewijs C of CE, en de verplichte nascholing voor chauffeurs. Als chauffeur draag je veel verantwoordelijkheid voor je voertuig, de lading en je omgeving. Daarom vinden wij het erg belangrijk om in de cursussen zowel aandacht aan de theorie als de praktijk te besteden.

Interesse?

Heb je interesse in een opleiding tot vrachtwagenchauffeur of ben je nog op zoek naar een baan als chauffeur in de regio Limburg? Neem dan snel contact met ons op via e-mail of telefoon: +31 (0) 475 416000 dan helpen we je graag persoonlijk verder!

Neem contact op