Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Opleiding vrachtwagenchauffeur Limburg

Opleiding voor vrachtwagenchauffeur in Limburg

Transflexion in Echt biedt je een erkende opleiding tot vrachtwagenchauffeur aan in Limburg met hoge baanzekerheid! Al vele jaren zijn wij een betrouwbare en zeer gewaardeerde partner voor bedrijven en personeel in de transportsector. De unieke combinatie van uitzenden en opleiden zorgt ervoor dat we altijd de juiste balans kunnen vinden tussen vraag en aanbod.

Volg een opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Bedrijven bieden wij de gelegenheid om te groeien en een flexibel personeelsbestand op te bouwen. Als medewerker kun je bij ons dan weer altijd rekenen op verschillende vacatures en kansen om ervaring op te doen. Ons uitzendbureau biedt iedereen de mogelijkheid een opleiding tot vrachtwagenchauffeur te volgen in de provincie Limburg. Dus, wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden? In ons opleidingscentrum kun je terecht voor:

Als chauffeur draag je veel verantwoordelijkheid voor je voertuig, de lading en je omgeving. Daarom vinden wij het erg belangrijk om in de cursussen zowel aandacht aan de theorie als de praktijk te besteden.

Neem contact met ons op bij interesse

Heb je interesse in een opleiding tot vrachtwagenchauffeur of ben je nog op zoek naar een baan als parttime chauffeur in de regio Limburg? Dan kan je op ons rekenen om dit voor jou te regelen. Neem snel contact met ons op via het nummer +31 (0) 475 416000. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder!

Neem contact op