Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Opleidingen transportsector

Opleidingen transportsector

Voor een divers aantal opleidingen in de transportsector ben je bij Transflexion in Echt aan het juiste adres! Al vele jaren weten wij de juiste balans tussen vraag en aanbod van personeel in de transportsector te vinden. Dankzij een ruim personeelsbestand kunnen we bedrijven in Limburg voorzien van chauffeurs en bieden we deze de mogelijkheid om ervaring op te doen in hun vakgebied. Mensen bij elkaar brengen is waar het bij Transflexion om draait!

Opleidingen transportsector bij Transflexion

Transflexion is een veelzijdig bedrijf in de transportsector waar we ons dagelijks bezighouden met het uitzenden en opleiden van personeel. Wij bieden diverse opleidingen in de transportsector aan voor chauffeurs en aankomende chauffeurs. Wij verzorgen onder meer de volgende opleidingen:

  • De volledige rijopleiding tot vrachtwagenchauffeur
  • Rijbewijs C
  • Rijbewijs CE
  • Wettelijk verplichte certificaten

Alle opleidingen bestaan uit een theoretisch en een praktijkgedeelte om de chauffeurs zo goed mogelijk voor te bereiden. Alle praktijklessen worden gegeven door onze eigen rijinstructeur en voldoen aan alle actuele wetgevingen en eisen.

Transflexion

De transportsector is altijd in beweging en daar spelen we bij Transflexion graag op in. Onze opleidingen worden dan ook regelmatig aangepast aan de behoefte in de transportsector. Zo kunnen we het personeel op kunnen leiden waar een bedrijf behoefte aan heeft. Voor meer informatie en de prijzen van de opleidingen raden we je aan contact met ons op te nemen via e-mail of te bellen naar +31 (0) 475 416000.

Neem contact op