Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Parttime chauffeur Limburg

Parttime chauffeur Limburg

Ben jij op zoek naar een baan als parttime chauffeur in de provincie Limburg? Via hét uitzendbureau voor de transportwereld, Transflexion, ben jij zeker van een leuke baan die aansluit op jouw wensen en behoeftes. Door een zeer ruim en uitgebreid vacaturebestand is er altijd wel een perfect passende baan te vinden! Door onze persoonlijke aanpak doen wij ons best om te zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Is dat niet het geval? Dat is jammer, dan gaan we samen weer op zoek naar jouw perfecte baan in de transportsector. Fulltime, parttime, chauffeur of monteur, dit is slechts een greep van de mogelijkheden bij Transflexion in Limburg.

Extra inkomsten; word parttime chauffeur in Limburg

Door de flexibiliteit van Transflexion kan je ervoor kiezen om een tijdje voor verschillende transportbedrijven te werken. Zo heb je meer afwisseling op het gebied van werk en heb je gevarieerde ritten en een afwisselende werkomgeving. Door ons grote aanbod kan je er ook voor kiezen om een paar dagen per week te werken. Hierbij zijn de banen die wij aanbieden meestal tijdelijk, Maar wij bemiddelen ook in vaste aanstellingen. Zo is er werk bij ons voor de fulltime, maar ook voor de parttime chauffeur in Limburg.

Sta jij open voor parttime vacature als chauffeur?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als medewerker in de transportwereld? In Limburg zijn wij op zoek naar gedreven en enthousiaste kandidaten voor een parttimebaan als chauffeur. Ben jij geïnteresseerd? Dan kan je jezelf inschrijven via de pagina op de website. Nadat wij jouw gegevens ontvangen hebben nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog onduidelijkheden of heb je ergens vragen over? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0) 475 416000.

Neem contact op