Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/transflexion.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Personeel gezocht vrachtwagen

Personeel gezocht vrachtwagen

Wordt er bij uw bedrijf naar personeel gezocht die weten hoe ze om moeten gaan met de vrachtwagen? Goed nieuws, want dan heeft Transflexion voor u het juiste personeel in huis. Al meerdere jaren zijn wij het uitzendbureau voor de transportbranche. Zoekt u personeel voor een tijdelijke functie? Of wordt er gezocht naar personeel dat met een vast dienstverband in een vrachtwagen gaat rijden? Wat u ook zoekt, wij helpen u aan de juiste vakmannen.

Personeel gezocht voor in de logistieke sector? Vertrouw de vrachtwagen toe aan professionals!

Is het een drukke periode? Of gaat het steeds beter met uw bedrijf en zoekt u een geschikte vaste kracht? In beide gevallen bent u bij ons uitzendbureau aan het juiste adres. Wij helpen u om uw bedrijf te laten groeien, terwijl uw personeelsbestand nog steeds flexibel blijft. Daarnaast bent u zeker van deskundige en professionele chauffeurs, die enthousiast zijn om voor u aan de slag te gaan. Grijp de groeikansen aan voor uw bedrijf en laat u door ons ontzorgen.

Ontvang de gewenste en juiste ondersteuning

Heeft u al meerdere advertenties geplaatst omdat er bij u naar personeel wordt gezocht voor een functie als chauffeur in de vrachtwagen? En heeft u uw zoektocht nog niet tot een succesvol einde gebracht? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 475 416000. Wij nemen graag het hele traject van het selecteren van personeel voor u uit handen. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd met goede chauffeurs die erg enthousiast zijn om voor u aan de slag te gaan.

Neem contact op