Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Personeel transportsector Limburg

Personeel transportsector Limburg

Transflexion in Echt is de grootste aanbieder van personeel in de transportsector in Limburg! Wij hebben voor bedrijven een divers personeelsbestand opgebouwd, waarmee we flexibel en op korte termijn geschikt personeel kunnen leveren voor diverse vacatures. Als chauffeur kun je daarnaast bij ons terecht voor een uitgebreid vacatureaanbod en het opdoen van ervaringen bij diverse bedrijven in de regio. Kortom, de ideale combinatie van vraag en aanbod!

Flexibel personeel voor de transportsector

Als uitzendbureau zijn we al vele jaren gespecialiseerd in het uitzenden van (vrachtwagen)chauffeurs in de regio. Daardoor weten we precies wat we voor bedrijven en voor werkzoekenden kunnen betekenen! In ons flexibele personeelsbestand vind je onder meer chauffeurs met de rijbewijzen C, CE en code 95. Wanneer je ons inhuurt voor het vinden van personeel in de transportsector, kun je rekenen op ervaren en gekwalificeerde medewerkers voor ieder transport. En wanneer je op zoek bent naar een geschikte functie, kunnen we jou daar ook bij helpen!

Ontdek onze nieuwste vacatures

Ben jij op zoek naar personeel voor de transportsector in de provincie Limburg? Schakel ons dan in om de juiste mensen voor jou te vinden! Of wil jij als werkzoekende meer weten over onze uitzendmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook regelmatig ons aanbod om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures in de transportsector en de vele ontwikkelingen

Neem contact op