Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Personeel transportsector Limburg

Personeel transportsector Limburg

Transflexion is de grootste aanbieder van personeel in de transportsector in Limburg! Wij hebben voor bedrijven een divers personeelsbestand opgebouwd waarmee we flexibel en op korte termijn geschikt personeel kunnen leveren voor diverse vacatures. Als chauffeur kun je daarnaast bij ons terecht voor een uitgebreid vacatureaanbod en het opdoen van ervaringen bij diverse bedrijven in Limburg en omgeving. Kortom, de ideale combinatie van vraag en aanbod!

Flexibel personeel voor transportsector in Limburg

Bij Transflexion zijn we al vele jaren gespecialiseerd in het uitzenden van (vrachtwagen)chauffeurs in de regio Limburg waardoor we precies weten wat we voor bedrijven en voor jou als werkzoekende kunnen betekenen! In ons flexibele personeelsbestand vind je onder meer chauffeurs met de rijbewijzen C, CE en code 95. Wanneer je ons inhuurt voor het vinden van personeel kun je rekenen op ervaren en gekwalificeerde medewerkers voor ieder transport. Meer weten over onze uitzendmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwste vacatures

Op zoek naar personeel voor de transportsector in de provincie Limburg? Schrijf je dan nu in om op zoek te gaan naar een passende baan! Bekijk regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en de ontwikkelingen in de transportsector.

Neem contact op