Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Personeel

Als intermediair, gespecialiseerd in de transportsector, beschikken we over een uitgebreid en zeer gevarieerd werknemersbestand.

Transflexion heeft een gevarieerd en veelzijdig bestand van chauffeurs. Iedere chauffeur hebben wij persoonlijk gesproken en referenties worden altijd gecontroleerd. Mocht er nog twijfel zijn, dan wordt de chauffeur door onze eigen rij-instructeur in onze lestruck op de weg getest. Zo bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel.

Met dit uitgebreide bestand zijn wij in staat de juiste chauffeur op de juiste truck te zetten. Onze chauffeurs hebben ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche en met vrijwel elk soort transport. U kunt hierbij denken aan kippers, betonmixers, bulkwagens, tankwagens, zeilwagens, aanhangcombinaties en alle mogelijke varianten. Daarnaast hebben we een ruim aantal chauffeurs zelf in dienst waardoor we continuïteit bieden. Gemotiveerde chauffeurs, die op basis van ervaring breed of specialistisch en te allen tijde flexibel inzetbaar zijn. Uiteraard beschikken onze kandidaten over alle binnen de sector verplichte diploma’s en certificaten.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over onze dienstverlening.

Neem contact op