Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Service & Dienstverlening

Als ervaren intermediair nemen wij het hele traject van werving en selectie van geschikte kandidaten voor u uit handen.

Transflexion maakt uw personeelsbestand flexibel zodat u zich steeds kunt aanpassen aan de waan van de dag. Onze chauffeurs kunt u inlenen op uitzendbasis om uw flexibiliteit te optimaliseren. Werving & selectie en payrolling behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Naast het leveren van chauffeurs kunnen wij ander transportverwant personeel leveren.

Onze dienstverlening gaat verder en ondersteunt u bij collegiaal in- en uitlenen, outplacement en re-integratie en de daarbij behorende bij- en omscholing.
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek inventariseren we uw specifieke wensen, verwachtingen en eisen ten aanzien van de in te vullen vacature. Op basis hiervan gaan we voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Vinden we deze niet in ons bestand, dan plaatsen we een gerichte personeelsadvertentie in diverse media. Afhankelijk van uw wensen stellen we één of meerdere kandidaten aan u voor. U kunt er op vertrouwen dat de kandidaten die wij aan u voorstellen, voldoen aan het gestelde functieprofiel.

Neem contact op