Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/transflexion.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Transport opleidingen Limburg

Transport opleidingen Limburg

Voor transport opleidingen moet je in Limburg bij Transflexion zijn! Wij zijn al vele jaren hét uitzendbureau in de regio. Wij werken daarbij voornamelijk samen met een groot aantal transportbedrijven waardoor het vacature aanbod constant en gevarieerd is. Ben je nog op zoek naar een baan in de transportsector? Schrijf je dan eenvoudig online in om te solliciteren en om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures!

Transport opleidingen van Transflexion in Limburg

Als uitzendbureau in de transportsector beiden we je als werknemer niet alleen de mogelijkheid om samen met ons op zoek te gaan naar een geschikte baan. Je kunt bij ons ook diverse opleidingen in deze richting volgen. Als het gaat om transport opleidingen kun je bij Transflexion in Limburg terecht voor de volgende cursussen:

  • Een volledige rijopleiding tot vrachtwagenchauffeur
  • Het rijbewijs C
  • Het rijbewijs CE
  • Wettelijk verplichte certificaten.

Al onze opleidingen voldoen aan de actuele wetgeving en richtlijnen waardoor je opleiding algemeen erkend wordt. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden bestaan al onze opleidingen uit een theoretisch en praktisch gedeelte en de standaard VCA-cursus.

Meer informatie

Wil je meer weten over de transport opleidingen van Transflexion in Limburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of bel naar +31 (0) 475 416000.

Neem contact op