Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/transflexion.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Uitzendbureau transport Limburg

Uitzendbureau transport Limburg

Transflexion is hét uitzendbureau op het gebied van transport in Limburg! De transportsector is altijd in beweging en daar spelen wij graag op in. Zo bieden we bedrijven de mogelijkheid een flexibel personeelsbestand op te bouwen en te groeien. Onze medewerkers doen ervaring op in verschillende branches en bedrijven en gaan op zoek naar hun droombaan. Het succesvol koppelen van vraag en aanbod is dan ook waar het bij Transflexion om draait!

Uitzendbureau transport sector in Limburg

Transflexion is hét uitzendbureau voor werknemers in de transport in Limburg! Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar je als werknemer op moet letten bij het solliciteren en welke eisen je als bedrijf moet stellen om de meest geschikte kandidaten in huis te halen. In het aanbod vacatures vind je een diversiteit aan bedrijven, functies en werktijden waardoor er voor elke chauffeur bij ons een passende baan te vinden is. Benieuwd of we ook een passende baan voor jou in huis hebben? Schrijf je dan direct online in!

Transflexion

Als uitzendbureau in de transport sector in Limburg werken we veel samen met een groot aantal bedrijven waardoor we een continue aanbod aan vacatures open hebben staan. Onze planners en opleiders hebben ruime werkervaring als chauffeur en weten precies wat belangrijk is voor een prettige samenwerking tussen werkgever en werknemer en helpen je dan ook graag aan een baan die voldoet aan jouw wensen. Meer weten? Bel ons op +31 (0) 475 416000 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op