Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Vrachtwagenchauffeur Limburg

Vrachtwagenchauffeur Limburg

Schrijf je als vrachtwagenchauffeur in Limburg vandaag nog in bij Transflexion voor een passende baan! Dagelijks worden wij door bedrijven in Limburg gevraagd op zoek te gaan naar geschikt personeel voor diverse functies in de transportsector. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten en hoe we kandidaten het beste voor kunnen stellen aan onze partners. Onze medewerkers helpen jou als medewerker dan ook graag op weg en zullen je uitstekend voorbereiden op je nieuwe baan!

Vrachtwagenchauffeur in Limburg

Bij Transflexion staat een persoonlijke aanpak voorop en helpen we je als vrachtwagenchauffeur dan ook zelf verder aan een baan in de transportsector in Limburg. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we je ervaringen, opleidingen en wensen bespreken waarna we op zoek kunnen gaan naar een passende baan. Uiteraard kun je ook zelf de nieuwste vacatures op onze site in de gaten houden en reageren wanneer je interesse hebt!

Opleidingen

Naast een baan als vrachtwagenchauffeur kun je bij Transflexion in Limburg ook terecht voor een complete opleiding tot vrachtwagenchauffeur en de verplichte nascholing. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken met een van onze planners? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar +31 (0) 475 416000.

Neem contact op