Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Vrachtwagenchauffeur worden Limburg

Vrachtwagenchauffeur worden Limburg

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden in Limburg? Transflexion biedt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en biedt je de gelegenheid om een leuke en passende baan te vinden ons uitgebreide vacaturebestand. Wij krijgen dagelijks \ de vraag van bedrijven in Limburg of wij geschikt personeel hebben voor opdrachten. Dus wil jij vrachtwagenchauffeur worden in Limburg? Wij regelen dat voor jou!

Vrachtwagenchauffeur worden in Limburg; jouw ideale baan, of toch niet?

Waarom is het beroep vrachtwagenchauffeur iets voor jou? Bij Transflexion zoeken we altijd naar een passende baan voor je als chauffeur in Limburg. Blijkt het beroep niet bij te passen? Dat is jammer, maar met een zeer divers aanbod vinden wij altijd een geschikte vacature voor je in de transportsector. Onze medewerkers helpen jou graag als nieuw personeelslid en zorgen ervoor jij je uitstekend kan voorbereiden op je nieuwe job.

Een opleiding als vrachtwagenchauffeur

Bij Transflexion geloven wij in een persoonlijke aanpak. Wanneer je ervoor kiest om bij Transflexion de rijopleiding te volgen, nemen we eerst een intest af. Door deze test kunnen wij inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. De eerste stap om een vrachtwagenchauffeur te worden in Limburg is dan gezet.

Word jij een nieuwe vrachtwagenchauffeur?

Spreekt deze vacature jou aan? Lijkt het jou iets om vrachtwagenchauffeur te worden in Limburg? Je kunt jezelf bij ons inschrijven, ook als je maar een paar dagen per week beschikbaar bent. Met een divers vacatureaanbod vinden wij altijd iets voor je! Heb je andere vragen, dan kun je ze altijd stellen via de mail of de telefoon. Je bereikt ons via telefoonnummer: +31 (0) 475 416000.

Neem contact op