Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home ┬╗ Vrachtwagenchauffeur worden Limburg

Vrachtwagenchauffeur worden in Limburg

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden in Limburg? Transflexion in Echt biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en geeft je de gelegenheid om een leuke en passende baan te vinden in ons uitgebreide vacaturebestand. Wij krijgen dagelijks de vraag van bedrijven of wij geschikt personeel hebben voor opdrachten. Wil jij vrachtwagenchauffeur worden in de regio? Dan kan je ons eenvoudig inschakelen om jou te helpen!

Is vrachtwagenchauffeur worden jouw ideale baan?

Is het beroep vrachtwagenchauffeur iets voor jou? Ons uitzendbureau voor de transportsector zoekt altijd naar geschikte mensen. Blijkt de specifieke functie niet bij je te passen? Dat is jammer, maar met een zeer divers aanbod vinden wij altijd een geschikte vacature voor je in de transportsector. Onze medewerkers helpen jou graag als nieuw personeelslid en zorgen ervoor jij je uitstekend kan voorbereiden op je nieuwe baan als chauffeur in Limburg.

Sluit je bij ons bureau aan

Bij Transflexion geloven wij in een persoonlijke aanpak. Wanneer je ervoor kiest om bij ons de rijopleiding te volgen, nemen we eerst een intest af. Door deze test kunnen wij inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. De eerste stap om een vrachtwagenchauffeur te worden is dan gezet. Spreekt een van onze vacatures jou aan? Lijkt het jou iets om vrachtwagenchauffeur te worden? Schrijf jezelf in of neem contact met ons op via het nummer +31 (0) 475 416000 als je nog vragen hebt.

Neem contact op