Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/transflexion.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Jarenlange ervaring

N

Uitstekende service

l

Denkend in oplossingen

Home » Vrachtwagenchauffeurs gezocht Limburg

Vrachtwagenchauffeurs gezocht Limburg

Bij Transflexion worden altijd vrachtwagenchauffeurs gezocht in de regio Limburg voor flexibele opdrachten! In het brede personeelsbestand vind je voornamelijk chauffeurs en transportmedewerkers die flexibel inzetbaar zijn en altijd in voor een nieuwe uitdaging. Doordat diverse bedrijven uit Limburg bij ons aankloppen voor personeel kunnen we je elke keer weer een nieuwe ervaring en uitdaging aanbieden als het gaat om werk in de transportsector. Meer weten? Kom dan vrijblijvend kennis maken op ons kantoor in Echt!

Vrachtwagenchauffeurs gezocht in de regio Limburg

Bij Transflexion worden regelmatig vrachtwagenchauffeurs gezocht voor diverse bedrijven in Limburg. Lijkt het je wel wat om chauffeur te worden maar ben je niet in het bezit van een geschikt rijbewijs? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het volgen van een volledige rijopleiding tot vrachtwagenchauffeur in ons erkende opleidingscentrum. De opleiding bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte waardoor je niet alleen kennis maar ook de nodige ervaring op doet. Naast een opleiding tot vrachtwagenchauffeur kun je bij ons ook terecht voor het behalen van het rijbewijs C en CE en de verplichte nascholing voor chauffeurs.

Meer informatie

Worden er weer vrachtwagenchauffeurs gezocht en ben je wel eens benieuwd naar de mogelijkheden bij Transflexion in Limburg? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon +31 (0) 475 416000 voor meer informatie en een antwoord op al je vragen!

Neem contact op